Je selecteerde

Samsung I9205 Galaxy Mega 6-3 LTE Software Update installeren via PC

Samsung I9205 Galaxy Mega 6-3 LTE - Software - Update installeren via PC - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Samsung Galaxy Mega LTE, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van je gegevens voordat je de Samsung Galaxy Mega LTE gaat updaten.
Samsung I9205 Galaxy Mega 6-3 LTE - Software - Update installeren via PC - Stap 2
* Om de software van je Samsung Galaxy Mega LTE te kunnen updaten, is eerst installatie van Samsung Kies op de PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Samsung I9205 Galaxy Mega 6-3 LTE - Software - Update installeren via PC - Stap 3
* Start *Samsung Kies* en verbind de Samsung Galaxy Mega LTE met de PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Samsung I9205 Galaxy Mega 6-3 LTE - Software - Update installeren via PC - Stap 4
* Als dit scherm verschijnt, beschikt je Samsung Galaxy Mega LTE reeds over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Samsung I9205 Galaxy Mega 6-3 LTE - Software - Update installeren via PC - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Samsung Galaxy Mega LTE te updaten, kies *Firmware-upgrade* en volg de verdere instructies op het scherm.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende