Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Samsung Galaxy S20 Plus 5G Dual SIM eSIM SM-G986B Software Update installeren via PC

Samsung Galaxy S20 Plus 5G Dual SIM eSIM SM-G986B - Software - Update installeren via PC - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Samsung Galaxy S20+ 5G, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van je gegevens voordat je de Samsung Galaxy S20+ 5G gaat updaten.
Samsung Galaxy S20 Plus 5G Dual SIM eSIM SM-G986B - Software - Update installeren via PC - Stap 2
* Om de software van je Samsung Galaxy S20+ 5G te kunnen updaten, is eerst installatie van Samsung Smart Switch op de PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Samsung Galaxy S20 Plus 5G Dual SIM eSIM SM-G986B - Software - Update installeren via PC - Stap 3
* Start *Samsung Smart Switch* en verbind de Samsung Galaxy S20+ 5G met de PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Samsung Galaxy S20 Plus 5G Dual SIM eSIM SM-G986B - Software - Update installeren via PC - Stap 4
* Als dit scherm verschijnt, beschikt je Samsung Galaxy S20+ 5G reeds over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Samsung Galaxy S20 Plus 5G Dual SIM eSIM SM-G986B - Software - Update installeren via PC - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Samsung Galaxy S20+ 5G te updaten, kies *Bijwer...* en volg de verdere instructies op het scherm.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende