Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Samsung Galaxy J3 (SM-J320FN) Internet Probleem oplossen

Samsung Galaxy J3 (SM-J320FN) - Internet - Probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de Samsung J320 Galaxy J3 (2016) uit en start deze vervolgens weer op. Haal eventueel, wannneer het toestel uitgeschakeld is, gedurende enkele seconden de batterij even uit het toestel. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
Samsung Galaxy J3 (SM-J320FN) - Internet - Probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - internet instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op deze Samsung J320 Galaxy J3 (2016). * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl/) Ga dan verder met Stap 3. * Werkt internet wel? Ga verder met Stap 4.
Samsung Galaxy J3 (SM-J320FN) - Internet - Probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - internet instellingen

* Ga naar internet handmatig instellen voor het controleren (en indien nodig aanpassen) van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met onze Klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met Stap 4.
Samsung Galaxy J3 (SM-J320FN) - Internet - Probleem oplossen - Stap 4

Stap 4 - hoe te internetten en populaire sites

* Internetten met een Samsung J320 Galaxy J3 (2016) biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies. * Maar waar vind je nu juist de informatie die jij zoekt? KPN helpt je op weg met een overzicht van populaire sites.
Vorige Stap 1 van 4 Volgende