Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Samsung galaxy-a7-dual-sim-sm-a750fn-android-pie Software Update installeren via PC

Samsung galaxy-a7-dual-sim-sm-a750fn-android-pie - Software - Update installeren via PC - Stap 1
* Als je problemen ervaart met de Samsung Galaxy A7, die niet opgelost kunnen worden door middel van het controleren van de instellingen, kan een software-update de oplossing zijn. * *Tip:* Maak een back-up van je gegevens voordat je de Samsung Galaxy A7 gaat updaten.
Samsung galaxy-a7-dual-sim-sm-a750fn-android-pie - Software - Update installeren via PC - Stap 2
* Om de software van je Samsung Galaxy A7 te kunnen updaten, is eerst installatie van Samsung Smart Switch op de PC vereist. * Om deze software te installeren, ga dan naar PC Software installeren voor instructies. * Ga vervolgens verder met de volgende stap.
Samsung galaxy-a7-dual-sim-sm-a750fn-android-pie - Software - Update installeren via PC - Stap 3
* Start *Samsung Smart Switch* en verbind de Samsung Galaxy A7 met de PC of laptop met behulp van de meegeleverde USB-kabel.
Samsung galaxy-a7-dual-sim-sm-a750fn-android-pie - Software - Update installeren via PC - Stap 4
* Als dit scherm verschijnt, beschikt je Samsung Galaxy A7 reeds over de meest recente softwareversie. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Samsung galaxy-a7-dual-sim-sm-a750fn-android-pie - Software - Update installeren via PC - Stap 5
* Als dit scherm verschijnt, dan is er een software-update beschikbaar. * Om de software op de Samsung Galaxy A7 te updaten, kies *Bijwer...* en volg de verdere instructies op het scherm.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende