Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Samsung Galaxy A3 (2016) - Android Nougat Internet Probleem oplossen

Samsung Galaxy A3 (2016) - Android Nougat - Internet - Probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de Samsung A310F Galaxy A3 (2016) uit en start deze vervolgens weer op. Haal eventueel, wannneer het toestel uitgeschakeld is, gedurende enkele seconden de batterij even uit het toestel. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
Samsung Galaxy A3 (2016) - Android Nougat - Internet - Probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - internet instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op deze Samsung A310F Galaxy A3 (2016). * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl/) Ga dan verder met Stap 3. * Werkt internet wel? Ga verder met Stap 4.
Samsung Galaxy A3 (2016) - Android Nougat - Internet - Probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - internet instellingen

* Ga naar internet handmatig instellen voor het controleren (en indien nodig aanpassen) van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met onze Klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met Stap 4.
Samsung Galaxy A3 (2016) - Android Nougat - Internet - Probleem oplossen - Stap 4

Stap 4 - hoe te internetten en populaire sites

* Internetten met een Samsung A310F Galaxy A3 (2016) biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies. * Maar waar vind je nu juist de informatie die jij zoekt? KPN helpt je op weg met een overzicht van populaire sites.
Vorige Stap 1 van 4 Volgende