Je selecteerde

Nokia Lumia 800 Internet Probleem oplossen

Nokia Lumia 800 - Internet - Probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de Nokia Lumia 800 uit en start deze vervolgens weer op. Haal eventueel, wannneer het toestel uitgeschakeld is, gedurende enkele seconden de batterij even uit het toestel. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
Nokia Lumia 800 - Internet - Probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - internet instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juiste toestel instellingen nodig op de Nokia Lumia 800. Ga zonodig naar de Internet handmatig instellen voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl/) Kijk dan bij de meest gestelde vragen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing, of zet het toestel terug naar de fabrieksinstellingen (via *Instellingen*, *Info*, *fabrieksinstellingen*). * Werkt internet wel? Ga verder met Stap 2.
Nokia Lumia 800 - Internet - Probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - hoe te internetten en populaire sites

* Internetten met een Nokia Lumia 800 biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies. * Maar waar vind je nu juist de informatie die jij zoekt? KPN helpt je op weg met een overzicht van populaire sites.
Vorige Stap 1 van 3 Volgende