Je selecteerde

Nokia E51 Software PC-software installeren

Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 1
* Bij de meeste mobiele telefoons wordt een softwareprogramma meegeleverd dat je in staat stelt de mobiele telefoon te synchroniseren met je personal computer. Voor de Nokia E51 is beschikbaar de Nokia PC Suite. * Kies nu *Volgende* voor stapsgewijze instructies voor het installeren van de software en opzetten van de verbinding met je mobiele telefoon.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 2
* Bij de meeste mobiele telefoons wordt Nokia PC Suite op CD-Rom meegeleverd met het toestel. Plaats de CD-Rom in je computer en ga verder met de volgende stap. * Geen CD-Rom? Download dan hier de laatste versie. * Als dit scherm verschijnt, kies *Uitvoeren* (of *Run*).
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 3
* Mogelijk is er een nieuwere versie van Nokia PC Suite beschikbaar. * In dat geval, kies het download-symbool (pijl naar beneden) en ga verder met de volgende stap. * Zo niet, kies het volgende-symbool (pijl naar rechts) en ga verder met stap 6.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 4
* De nieuwste versie van de software wordt gedownload.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 5
* Kies het groene vinkje.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 6
* Kies het volgende-symbool (pijl naar rechts).
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 7
* Lees de gebruiksrechtovereenkomst, kies *Ik aanvaard de voorwaarden in de gebruikersovereenkomst* en kies het volgende-symbool (pijl naar rechts).
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 8
* Kies het volgende-symbool.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 9
* Om de installatie te starten, kies het volgende-symbool.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 10
* Nokia PC Suite is geïnstalleerd. * Kies *Volgende*.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 11
* Om de installatie te voltooien, dient de PC opnieuw opgestart te worden. * Sluit alle openstaande programma's en kies het groene vinkje om de PC opnieuw op te starten.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 12
* Na opnieuw opstarten van de PC zal Nokia PC Suite automatisch geopend worden en dit scherm tonen. * Kies het volgende-symbool.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 13
* Kies het verbindingstype waarmee je de PC en je Nokia E51 met elkaar wilt verbinden en kies het volgende-symbool. * Let op: Voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht, kies bij voorkeur voor (USB) *Kabelverbinding*.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 14
* Als dit scherm verschijnt, sluit je Nokia E51 aan op de PC met behulp van de meegeleverde USB-kabel. * Indien gekozen voor *Bluetooth-verbinding*, kies je Nokia E51 en kies het volgende-symbool. * Indien je Nokia E51 niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth is ingeschakeld op de Nokia E51 en plaats het binnen bereik van je PC.
Nokia E51 - Software - PC-software installeren - Stap 15
* De koppeling is gemaakt. * Kies het groene vinkje. * Het is nu mogelijk contacten over te zetten, een back-up te maken of bijvoorbeeld een firmware update uit te voeren. * Bij vragen of problemen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je Nokia E51.
Vorige Stap 1 van 15 Volgende