Je selecteerde

Nokia C6-00 Software PC-software installeren

Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 1
* Bij de meeste mobiele telefoons wordt een softwareprogramma meegeleverd dat je in staat stelt de mobiele telefoon te synchroniseren met je personal computer. Voor de Nokia C6-00 is beschikbaar de Nokia PC Suite. * Kies nu *Volgende* voor stapsgewijze instructies voor het installeren van de software en opzetten van de verbinding met je mobiele telefoon.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 2
* Bij de meeste mobiele telefoons wordt Nokia PC Suite op CD-Rom meegeleverd met het toestel. Plaats de CD-Rom in je computer en ga verder met de volgende stap. * Geen CD-Rom? Download dan hier de laatste versie. * Als dit scherm verschijnt, kies *Uitvoeren* (of *Run*).
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 3
* Mogelijk is er een nieuwere versie van Nokia PC Suite beschikbaar. * In dat geval, kies het download-symbool (pijl naar beneden) en ga verder met de volgende stap. * Zo niet, kies het volgende-symbool (pijl naar rechts) en ga verder met stap 6.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 4
* De nieuwste versie van de software wordt gedownload.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 5
* Kies het groene vinkje.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 6
* Kies het volgende-symbool (pijl naar rechts).
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 7
* Lees de gebruiksrechtovereenkomst, kies *Ik aanvaard de voorwaarden in de gebruikersovereenkomst* en kies het volgende-symbool (pijl naar rechts).
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 8
* Kies het volgende-symbool.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 9
* Om de installatie te starten, kies het volgende-symbool.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 10
* Nokia PC Suite is geïnstalleerd. * Kies *Volgende*.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 11
* Om de installatie te voltooien, dient de PC opnieuw opgestart te worden. * Sluit alle openstaande programma's en kies het groene vinkje om de PC opnieuw op te starten.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 12
* Na opnieuw opstarten van de PC zal Nokia PC Suite automatisch geopend worden en dit scherm tonen. * Kies het volgende-symbool.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 13
* Kies het verbindingstype waarmee je de PC en je Nokia C6-00 met elkaar wilt verbinden en kies het volgende-symbool. * Let op: Voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht, kies bij voorkeur voor (USB) *Kabelverbinding*.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 14
* Als dit scherm verschijnt, sluit je Nokia C6-00 aan op de PC met behulp van de meegeleverde USB-kabel. * Indien gekozen voor *Bluetooth-verbinding*, kies je Nokia C6-00 en kies het volgende-symbool. * Indien je Nokia C6-00 niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth is ingeschakeld op de Nokia C6-00 en plaats het binnen bereik van je PC.
Nokia C6-00 - Software - PC-software installeren - Stap 15
* De koppeling is gemaakt. * Kies het groene vinkje. * Het is nu mogelijk contacten over te zetten, een back-up te maken of bijvoorbeeld een firmware update uit te voeren. * Bij vragen of problemen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je Nokia C6-00.
Vorige Stap 1 van 15 Volgende