Je selecteerde

Nokia 8310 Internet Probleem oplossen

Nokia 8310 - Internet - Probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de Nokia 8310 uit en start deze vervolgens weer op. Haal eventueel, wannneer het toestel uitgeschakeld is, gedurende enkele seconden de batterij even uit het toestel. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
Nokia 8310 - Internet - Probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - internet instellen

* Om te kunnen internetten zijn de juisteĀ instellingenĀ nodig op deze Nokia 8310. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl/) Ga dan verder met Stap 3. * Werkt internet wel? Ga verder met Stap 4.
Nokia 8310 - Internet - Probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - internet instellingen

* Ga naar internet handmatig instellen voor het controleren (en indien nodig aanpassen) van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met onze Klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met Stap 4.
Nokia 8310 - Internet - Probleem oplossen - Stap 4

Stap 4 - hoe te internetten en populaire sites

* Internetten met een Nokia 8310 biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies. * Maar waar vind je nu juist de informatie die jij zoekt? KPN helpt je op weg met een overzicht van populaire sites.
Vorige Stap 1 van 4 Volgende