Je selecteerde

Nokia 6120 classic Software PC-software installeren

Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 1
* Bij de meeste mobiele telefoons wordt een softwareprogramma meegeleverd dat je in staat stelt de mobiele telefoon te synchroniseren met je personal computer. Voor de Nokia 6120 Classic is beschikbaar de Nokia PC Suite. * Kies nu *Volgende* voor stapsgewijze instructies voor het installeren van de software en opzetten van de verbinding met je mobiele telefoon.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 2
* Bij de meeste mobiele telefoons wordt Nokia PC Suite op CD-Rom meegeleverd met het toestel. Plaats de CD-Rom in je computer en ga verder met de volgende stap. * Geen CD-Rom? Download dan hier de laatste versie. * Als dit scherm verschijnt, kies *Uitvoeren* (of *Run*).
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 3
* Mogelijk is er een nieuwere versie van Nokia PC Suite beschikbaar. * In dat geval, kies het download-symbool (pijl naar beneden) en ga verder met de volgende stap. * Zo niet, kies het volgende-symbool (pijl naar rechts) en ga verder met stap 6.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 4
* De nieuwste versie van de software wordt gedownload.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 5
* Kies het groene vinkje.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 6
* Kies het volgende-symbool (pijl naar rechts).
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 7
* Lees de gebruiksrechtovereenkomst, kies *Ik aanvaard de voorwaarden in de gebruikersovereenkomst* en kies het volgende-symbool (pijl naar rechts).
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 8
* Kies het volgende-symbool.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 9
* Om de installatie te starten, kies het volgende-symbool.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 10
* Nokia PC Suite is geïnstalleerd. * Kies *Volgende*.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 11
* Om de installatie te voltooien, dient de PC opnieuw opgestart te worden. * Sluit alle openstaande programma's en kies het groene vinkje om de PC opnieuw op te starten.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 12
* Na opnieuw opstarten van de PC zal Nokia PC Suite automatisch geopend worden en dit scherm tonen. * Kies het volgende-symbool.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 13
* Kies het verbindingstype waarmee je de PC en je Nokia 6120 Classic met elkaar wilt verbinden en kies het volgende-symbool. * Let op: Voor een snelle en betrouwbare gegevensoverdracht, kies bij voorkeur voor (USB) *Kabelverbinding*.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 14
* Als dit scherm verschijnt, sluit je Nokia 6120 Classic aan op de PC met behulp van de meegeleverde USB-kabel. * Indien gekozen voor *Bluetooth-verbinding*, kies je Nokia 6120 Classic en kies het volgende-symbool. * Indien je Nokia 6120 Classic niet wordt weergegeven, controleer of Bluetooth is ingeschakeld op de Nokia 6120 Classic en plaats het binnen bereik van je PC.
Nokia 6120 classic - Software - PC-software installeren - Stap 15
* De koppeling is gemaakt. * Kies het groene vinkje. * Het is nu mogelijk contacten over te zetten, een back-up te maken of bijvoorbeeld een firmware update uit te voeren. * Bij vragen of problemen, raadpleeg de gebruiksaanwijzing van je Nokia 6120 Classic.
Vorige Stap 1 van 15 Volgende