Je selecteerde

Huawei Ascend Y330 Buitenland Datagebruik bij roaming - aan, uit, of beperken

Huawei Ascend Y330 - Buitenland - Datagebruik bij roaming - aan, uit, of beperken - Stap 1
*Heb je geen mobiel internet in het buitenland?* Mogelijk is roaming uitgeschakeld op je toestel. Ga naar *Instellingen* > *Mobiele netwerken* voor het inschakelen van roaming.
Huawei Ascend Y330 - Buitenland - Datagebruik bij roaming - aan, uit, of beperken - Stap 2
*Had je wel mobiel internet in het buitenland, maar plots niet meer?* Mogelijk heb je de standaard datalimiet voor dataroaming bereikt en is gebruik van mobiel internet daarom uitgeschakeld. Voor informatie over deze datalimiet, en hoe deze aan of uit te zetten, raadpleeg onderstaande link. * Link: Datalimiet in het buitenland
Huawei Ascend Y330 - Buitenland - Datagebruik bij roaming - aan, uit, of beperken - Stap 3
*Wil je juist geen mobiel internet gebruiken in het buitenland?* Zorg er dan voor dat roaming uitgeschakeld is op je toestel. Ga naar *Instellingen* > *Mobiele netwerken* voor het uitschakelen van roaming.
Huawei Ascend Y330 - Buitenland - Datagebruik bij roaming - aan, uit, of beperken - Stap 4
*Hoe kan ik mijn internetkosten in het buitenland beperken?* Je kunt op verschillende manieren de kosten beperken. Raadpleeg naar wens een van de volgende instructies. * Handleiding: Internet (tijdelijk) uitzetten * Link: Activeer een voordelige databundel
Tip: Indien mogelijk, stel je apps in om tijdelijk niet via mobiel netwerk te synchroniseren, maar alleen via WiFi. (denk aan bijvoorbeeld Spotify, Facebook, etc.)
Vorige Stap 1 van 4 Volgende