Je selecteerde

HTC A9191 Desire HD Internet Probleem oplossen

HTC A9191 Desire HD - Internet - Probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de HTC Desire HD uit en start deze vervolgens weer op. Haal eventueel, wannneer het toestel uitgeschakeld is, gedurende enkele seconden de batterij even uit het toestel. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
HTC A9191 Desire HD - Internet - Probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - internet instellingen wizard

* Om te kunnen internetten zijn de juiste instellingen nodig op deze HTC Desire HD. Ga zonodig naar de instellingen wizard voor het activeren van internet. * Werkt internet niet? (probeer bijvoorbeeld http://www.google.nl/) Ga dan verder met Stap 3. * Werkt internet wel? Ga verder met Stap 4.
HTC A9191 Desire HD - Internet - Probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - internet handmatig instellen

* Het kan zijn dat er geen automatische instellingen voor je HTC Desire HD beschikbaar zijn of dat er een ander probleem is. Ga dan naar internet handmatig instellen voor het controleren van de instellingen. * Probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met onze Klantenservice. * Werkt internet nu wel? Ga verder met Stap 4.
HTC A9191 Desire HD - Internet - Probleem oplossen - Stap 4

Stap 4 - hoe te internetten en populaire sites

* Internetten met een HTC Desire HD biedt veel van dezelfde mogelijkheden als internetten met een personal computer. Sommige functies zijn echter anders, ga naar hoe te internetten voor instructies. * Maar waar vind je nu juist de informatie die jij zoekt? KPN helpt je op weg met een overzicht van populaire sites.
Vorige Stap 1 van 4 Volgende