Je selecteerde

BlackBerry 9810 Torch Internet Probleem oplossen

BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 1

Stap 1 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de BlackBerry 9810 Torch uit en start deze vervolgens weer op. Haal eventueel, wannneer het toestel uitgeschakeld is, gedurende enkele seconden de batterij even uit het toestel. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 2

Stap 2 - Internet instellen

* De BlackBerry 9810 Torch wordt bij het eerste gebruik met de KPN SIM-kaart automatisch voorzien van de juiste instellingen, de zogeheten 'Service Books'. Deze kunnen niet handmatig gewijzigd worden. * Er zijn echter een aantal onderwerpen die ontvangst van de (juiste) instellingen kan verhinderen, kies *Volgende* voor een aantal praktische tips.
BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 3

Stap 3 - BlackBerry ID instellen

* Om gebruik te kunnen maken van onder andere e-mail en BlackBerry App World is activering van een BlackBerry ID nodig op de BlackBerry 9810 Torch. * Nog geen BlackBerry ID aangemaakt en/of ingesteld, klik hier voor instructies. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 4.
BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 4

Stap 4 - Controleer of je SIM-kaart actief is

* Om gebruik te kunnen maken van onder andere mobiel internet op de BlackBerry 9810 Torch dient je SIM-kaart actief gemaakt te zijn door KPN. * Controleer of rechtsboven in het Startscherm het BlackBerry-logo (puntjes) of GPRS zichtbaar is. Zo niet, neem dan contact op met onze Klantenservice.
BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 5

Stap 5 - Gebruik een BlackBerry databundel

* Voor gebruik van onder andere mobiel internet op de BlackBerry 9810 Torch is een specifieke BlackBerry-databundel vereist. * Controleer je abonnementsspecificaties of (indien nodig) vraag er een aan via de webshop of Klantenservice.
BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 6

Stap 6 - Overgestapt met behoud van toestel

* Ben je overgestapt van mobiele provider, met behoud van de BlackBerry 9810 Torch, dan kan het zijn dat een zogeheten simlock, of de 'oude' settings eerst verwijderd dienen te worden. Neem hiervoor contact op met je voorgaande mobiele provider om het toestel 'vrij te laten maken'.
BlackBerry 9810 Torch - Internet - Probleem oplossen - Stap 7

Stap 7 - Toestel leegmaken

* Werkt internet nog steeds niet, probeer dan of het leegmaken van het toestel helpt. * Ga via het Hoofdmenu, *Opties*, *Geavanceerde opties*,*Beveiligingsopties* naar *Toestel leegmaken* en volg de instructies. * Werkt het hierna nog altijd niet, neem dan contact op met onze Klantenservice.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende