Je selecteerde

Apple The New iPad Applicaties Downloaden

Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 1
* Met App Store kun je vele applicaties, games en nog veel meer downloaden. * Kies *Volgende* voor een demonstratie hoe App Store werkt.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 2
* Met de iPad is het mogelijk om applicaties te downloaden en installeren voor gebruik. * De App Store heeft voor elk wat wils en bevat verschillende methoden om apps te zoeken. * Let op: om applicaties te kunnen downloaden en installeren is een App Store account en een internetverbinding nodig. * Klik op *Volgende* voor een aantal voorbeelden van applicaties en gebruik van de App Store.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 3
* Startscherm. * Kies *App Store*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 4
* De vele beschikbare applicaties zijn verdeeld over verschillende categorieën. * Bij het openen van de App Store wordt standaard de categorie *Nieuw* getoond, waar de allernieuwste applicaties terug te vinden zijn. * Gebruik de koppelingen onderin in beeld om door de App Store te navigeren. * Kies *Hitlijsten*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 5
* In de categorie Hitlijsten zijn de meest populaire applicaties terug te vinden. * Om hier bijvoorbeeld een gratis applicatie te downloaden, kies bij *BESTE GRATIS iPad APPS* een applicatie naar keuze, in dit geval *Buienradar HD*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 6
* Om de applicatie te downloaden, kies *GRATIS* en kies *INSTALLEER*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 7
* Kies *Gebruik bestaande account*. en log in met je *Apple ID* en *Wachtwoord*. * De applicatie van Buienradar wordt nu geïnstalleerd. * Keer terug naar de App Store.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 8
* Om een betaalde applicatie te downloaden, kies *BEST BETAALDE iPad APPS *en kies een applicatie naar keuze, in dit geval *Pages*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 9
* Om de applicatie te downloaden, kies het prijskaartje en kies *INSTALLEER*. * Het verschuldigde bedrag wordt automatisch afgerekend via de gekozen betaalmethode. Voor details of het maken van wijzigingen, zie App Store account instellen. * De applicatie Pages wordt nu geïnstalleerd. * Keer terug naar de App Store.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 10
* Ook is het mogelijk te bladeren door de lijst van applicaties. * Ga naar *Categorieën* en kies een categorie, in dit geval *Nieuws*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 11
* Binnen een categorie zijn de applicaties uitgesorteerd op Naam, Populairste, of op Releasedatum. * Om een applicatie te downloaden, kies de applicatie, *GRATIS* of het prijskaartje en kies *INSTALLEER*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 12
* Applicaties zijn behalve via de voorgaande onderdelen, ook terug te vinden via een zoekveld. * Voer een zoekterm in, in dit geval *nos*, en kies *Zoek*.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 13
* Uit de zoekresultaten, kies de gewenste applicatie, in dit geval *NOS Journaal*. Installatie hiervan verloopt gelijk aan de voorgaande installaties. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple The New iPad - Applicaties - Downloaden - Stap 14
* Startscherm. * Alle aangeschafte applicaties zijn gedownload en direct klaar voor gebruik. Snelstart ikonen zijn toegevoegd aan het Startscherm.
Vorige Stap 1 van 14 Volgende