Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Apple iphone 6s plus met ios 11 mode a1687 Bellen 4G Bellen activeren

Apple iphone 6s plus met ios 11 mode a1687 - Bellen - 4G Bellen activeren - Stap 1
* 4G Bellen (VoLTE) is een techniek die het mogelijk maakt om via het snelle 4G/LTE-netwerk te bellen, in plaats van het 3G netwerk waarover nu de gesprekken verlopen. * De voordelen van bellen over 4G zijn: - Je gesprek komt wat sneller tot stand - De gesprekskwaliteit is beter, zeker als de persoon aan de andere kant ook over 4G belt - Tijdens het gesprek kun je nog op hoge snelheid over 4G blijven internetten, WhatsAppen etc.
Apple iphone 6s plus met ios 11 mode a1687 - Bellen - 4G Bellen activeren - Stap 2
* Om over 4G te bellen heb je de nieuwste software versie nodig. Volg onderstaande link om te controleren of jij de laatste software versie hebt. Handleiding: Software update
Apple iphone 6s plus met ios 11 mode a1687 - Bellen - 4G Bellen activeren - Stap 3
* Om te controleren of de 4G Bellen functie werkt, ga naar *Instellingen* > *Mobiel netwerk* > *Opties mobiele data* > *Schakel 4G in* en vink de optie *Gesprekken en data* aan. * Als de optie *Gesprekken en data* niet zichtbaar is, volg dan deze stappen: *Instellingen* > *Algemeen* en kies *Info*. Een pop-up verschijnt als er nieuwe aanbiederinstellingen beschikbaar zijn. * Volg onderstaande stappen om je toestel in te stellen:
Apple iphone 6s plus met ios 11 mode a1687 - Bellen - 4G Bellen activeren - Stap 4
* Binnen 24 uur kun je profiteren van de voordelen van bellen over 4G.
Vorige Stap 1 van 4 Volgende