Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Apple iPhone 4 WiFi Handmatig instellen

Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 1
* Naast mobiel internet, kun je met de iPhone 4 ook gebruikmaken van draadloos internet via WiFi. * Om te kunnen internetten via een WiFi-netwerk heeft de iPhone 4 een aantal instellingen nodig. * Indien je de netwerksleutel van het WiFi-netwerk niet weet, vraag deze dan op bij de leverancier van het WiFi-netwerk. Indien dit KPN is, klik dan op deze link voor hulp hoe dit wachtwoord te achterhalen. * Kies *Volgende* voor stap-voor-stap instructies.

Let op: heb je iOS 7 geïnstalleerd, klik dan hier.

Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 2
* Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 4 met iOS 4. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via *Instellingen*, *Algemeen*, *Info*, *Versie*. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 4, klik hier. * Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 3
* Kies *Wi-Fi*.
Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Wi-Fi* en schakel deze in.
Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 5
* Wanneer één of meer WiFi-netwerken beschikbaar zijn binnen het bereik van de iPhone 4 zullen deze verschijnen in de lijst met gevonden netwerken. * Kies het netwerk waarmee je het toestel wilt laten verbinden. * Indien geen netwerk wordt weergegeven, controleer of het netwerk is ingeschakeld en de iPhone 4 binnen bereik is.
Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 6
* Als dit scherm verschijnt, voer de netwerksleutel in en kies *Verbind*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 7
* De iPhone 4 is verbonden met het netwerk. * Keer terug naar het Startscherm.
Apple iPhone 4 - WiFi - Handmatig instellen - Stap 8
* Startscherm. * Je kunt nu internetten via het gekozen WiFi-netwerk.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende