Je selecteerde

Selecteer onderwerp

Apple iPhone 4 Probleem oplossen Stappenplan

Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 1

Stap 1 - Raadpleeg de toestelhandleiding

* Heeft je een probleem met je iPhone 4, raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor een mogelijke oplossing. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 2.
Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 2

Stap 2 - Start het toestel opnieuw op

* Sommige problemen zijn al te verhelpen door het toestel even opnieuw op te starten. * Zet de iPhone 4 uit en start deze vervolgens weer op. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 3.
Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 3

Stap 3 - Controleer de netwerkinstellingen

* Mogelijk wordt het probleem veroorzaakt door netwerkinstellingen. * Controleer via *Instellingen*, *Algemeen*, *Netwerk*, of *Mobiele data* aangevinkt is en *Vliegtuigmodus* uit staat. * Staat dit correct, zet dan *Vliegtuigmodus* tijdelijk aan en zet deze na 15 seconden weer uit. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 4.
Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 4

Stap 4 - Controleer de internet instellingen

* Mogelijk wordt het probleem veroorzaakt door een fout in de internet instellingen. * Ga naar internet handmatig instellen om de instellingen te controleren. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 5.
Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 5

Stap 5 - Wissel van SIM-kaart of toestel

* Steek je SIM-kaart in een ander toestel om te kijken of je dezelfde problemen ondervindt. Werkt deze naar behoren, plaats dan de SIM-kaart terug in de iPhone 4 en ga verder met stap 6. Blijven de problemen, neem dan contact op met Klantenservice. * Heeft je geen ander toestel beschikbaar, probeer dan een andere SIM-kaart in de iPhone 4. Werkt deze naar behoren, neem dan contact op met Klantenservice. Blijven de problemen bestaan, plaats dan de eigen SIM-kaart terug in het toestel en ga verder met stap 6.
Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 6

Stap 6 - Reset het toestel

* Mogelijk wordt het probleem veroorzaakt door een applicatie of bestand dat recent op de iPhone 4 is geïnstalleerd. * Probeer deze eventueel te verwijderen, of reset het toestel naar de fabrieksinstellingen. Let op: Hiermee gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. Maak zonodig een backup op je computer, klik hier voor instructies. * Probleem nog niet opgelost? Ga verder met stap 7.
Apple iPhone 4 - Probleem oplossen - Stappenplan - Stap 7

Stap 7 - Controleer of update de software van het toestel

* Mogelijk wordt het probleem veroorzaakt door de software van de iPhone 4, het besturingssysteem van het toestel zelf. * Controleer of de iPhone 4 over de laatste versie beschikt en installeer eventuele updates. Voor instructies, klik hier. * Let op: Hiermee gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren. Maak zonodig een backup op je computer, voor instructies klik hier. * Probleem nog niet opgelost? Neem dan contact op met Klantenservice.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende