Je selecteerde

Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F)

Kies ander toestel

Selecteer onderwerp

Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) Instellingen aanpassen Fabrieksinstellingen terugzetten

Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F)
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 1
  • Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Samsung Galaxy Xcover 3 erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet.
  • Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren.
  • Kies Volgende voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Samsung Galaxy Xcover 3 naar fabrieksinstellingen
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 2
  • Ga naar het Startscherm.
  • Kies het menu-symbool.
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 3
  • Kies Instellingen.
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 4
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Back-up maken en terug..
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 5
  • Indien gewenst, vink Back-up mijn gegevens aan.
  • Kies Standaardgegevens herstell..
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 6
  • Kies Apparaat resetten.
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 7
  • Kies Alles verwijderen.
Samsung Galaxy Xcover 3 (SM-G388F) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 8
  • Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Samsung Galaxy Xcover 3 verwijderd.
  • De Samsung Galaxy Xcover 3 start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende