Je selecteerde

Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i)

Kies ander toestel

Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) Instellingen aanpassen Fabrieksinstellingen terugzetten

Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i)
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 1
  • Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Samsung Galaxy S III Neo erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet.
  • Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren.
  • Kies Volgende voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Samsung Galaxy S III Neo naar fabrieksinstellingen
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 2
  • Ga naar het Startscherm.
  • Kies Apps.
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 3
  • Kies Instellingen.
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 4
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Back-up maken en terugzett..
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 5
  • Indien gewenst, vink Back-up mijn gegevens aan.
  • Kies Standaardgegevens herstellen.
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 6
  • Kies Apparaat resetten.
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 7
  • Kies Alles verwijderen.
Samsung Galaxy S III Neo (GT-i9301i) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 8
  • Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Samsung Galaxy S III Neo verwijderd.
  • De Samsung Galaxy S III Neo start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende