Je selecteerde

Blackphone Blackphone 4G (BP1) Blackphone Blackphone 4G (BP1)

Kies ander toestel

Blackphone Blackphone 4G (BP1) Instellingen aanpassen Fabrieksinstellingen terugzetten

Blackphone Blackphone 4G (BP1)
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 1
  • Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je Blackphone erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet.
  • Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren.
  • Kies Volgende voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de Blackphone naar fabrieksinstellingen
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 2
  • Ga naar het Startscherm.
  • Kies het menu-symbool.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 3
  • Kies Instellingen.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 4
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Back-up maken en opnieuw inste.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 5
  • Kies Fabrieksinstellingen terug.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 6
  • Kies Telefoon opnieuw instellen.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 7
  • Voer de huidige PIN-code in.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 8
  • Kies Volgende.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 9
  • Kies Alles wissen.
Blackphone Blackphone 4G (BP1) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 10
  • Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de Blackphone verwijderd.
  • De Blackphone start automatisch opnieuw op met de fabrieksinstellingen.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende