Je selecteerde

Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387)

Kies ander toestel

Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) Instellingen aanpassen Fabrieksinstellingen terugzetten

Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387)
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 1
  • Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je iPhone 4s erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet naar de staat waarin deze zich bevond toen je hem voor het eerst hebt aangezet.
  • Let op: door het toestel te resetten gaan alle opgeslagen data en instellingen op het toestel verloren.
  • Kies Volgende voor stap-voor-stap instructies voor het resetten van de iPhone 4s naar fabrieksinstellingen
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 2
  • Let op: Deze instructies gaan uit van een iPhone 4s met iOS 6. Heeft je toestel een andere softwareversie, dan kunnen de afbeeldingen en/of instructies afwijken. Controleer zonodig de softwareversie via Instellingen, Algemeen, Info, Versie. Voor instructies voor het eventueel updaten van je iPhone 4s, klik hier.
  • Startscherm.
  • Kies Instellingen.
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 3
  • Kies Algemeen.
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 4
  • Scroll naar beneden.
  • Kies Stel opnieuw in.
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 5
  • Kies Herstel alle instellingen.
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 6
  • Kies Herstel alle instellingen.
Apple iPhone 4S met iOS 6 (Model A1387) - Instellingen aanpassen - Fabrieksinstellingen terugzetten - Stap 7
  • Kies Herstel alle instellingen.
  • Alle opgeslagen data en persoonlijke instellingen worden van de iPhone 4s verwijderd.
  • De iPhone 4s zal vervolgens automatisch opnieuw opstarten met de fabrieksinstellingen.
Vorige Stap 1 van 7 Volgende